AHIR vaig anar a... la inauguració del Bar-à-Vins de la Fàbrica Moritz de Barcelona.
Els de la Fàbrica Moritz no deixen de sorprendre cada vegada que obren un nou espai. Aquesta vegada, gairebé un any després de la inaguració, presenten el Bar-à-Vins, una experiència democratitzant on el fet de prendre's un vi de qualitat, d'entre les més de 400 referències de què disposen, acompanyat d'un petit maridatge gastronòmic realitzat pel xef Jordi Vilà, és converteix, tot responent al per què hi ha vins en un espai eminentment cerveser, en un acte lúdic i socialitzador, per a tot tipus de paladars i a l'abast de tothom.
La festa d'inaguració va tenir un clar component reivindicatiu dels origens geogràfics de la família Moritz, ja que es va convertir en una ruta, en un viatge amb passaport i tot, per les regions vínicoles que trobem entre Alsàcia i Barcelona.
De la mateixa Alsàcia vam poder tastar un Trimbach (Cuvée des Seigneurs de Ribeaupierre 2005, Gewurtztraminer) acompanyat de Mini quiche Lorraine, de la Bourgogne - Chablis, Patrick Piuze (Terroirs de Fleys, 2011 Chardonnay) amb Gougères d'anguila fumada i crema agra, de Bourgogne - Côte de Beaune, Domaine de Montille ("Les Grèves" Premier Cru 2006, Pinot Noir) amb Boeuf Bourguignon, de Beaujolais - Morgon, Domain Foillard (Côte du Py 2010, Gamay) amb Panellet de pollastre de Bresse, de les Côtes du Rhône - Côte Rôtie, Domain Gerin (Champin Le Seigneur 2009, Syrah) amb Paté de caça, de Provence - Bandol, Chateau Pibarnon Rouge (Chateau Pibarnon 2006, Monastrell) amb Broqueta de tomàquets i olives a les herbes provençals, del Languedoc - Rousillon, Domaine de la Rectorie (Cuvée Léon Parcé 2010, Garnatxa) amb Peres al vi amb crema de formatge, de l'Empordà, Celler Martí Fabra (Masia Carreras 2011, Carinyena blanca) amb Pà amb tomàquet i embotits, d'Alella, Quim Batlle (Cupatge 2009, Pansa Blanca) amb Fetge de rap i, finalment, de Barcelona (on només hi ha les vinyes de Collserola, el vi de les quals és per a l'Ajuntament de Barcelona) doncs una vi-rra Moritz amb Fleischwurst llonzat (la mortadela alemana).
Buuufff!!! Tot això!!! Bonííísssim!!!
MOI, MOI!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada