AHIR vaig anar a... la inauguració d'un nou concepte de xurreria a Barcelona.
Si el cupcake dels nordamericans, o el maccaron dels francesos, han sortit dels salons de te tan acortinats i emmoquetats d'ambdós països per guanyar-se un lloc als carrers, robant primer el cor dels més modernos per a, després, estendre's per tota la població mundial, per què no aconseguir-ho també amb els xurros...!
COMAXURROS*, i The Fried Community (xurros farcits de dolç, de salat, els bunyols, els xurros tradicionals, ...), de la pastisseria Canal, ofereix els xurros de tota la vida, però hi suma formes i sabors més atrevits. Però els xurros de tota la vida encara hi són... i molt bons, perquè, tradicionals, continuen essent cruixents, lleugers i saludables... utilitzen oli d'oliva verge extra per a fregir-los! El local està inspirat en les xurreries de tota la vida, però amb un cert aire vintage que el posa completament al dia!
MOI, MOI!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada