divendres, 22 de maig del 2015

AHIR vaig anar a...

AHIR vaig anar a... bé, va ser dijous de la setmana passada, abans de marxar cap a Hèlsinki... a la Pedrera, a la presentació de la nova experiència 'Gaudí's La Pedrera. The Origins'.
Yesterday... actually it was last week, before leaving to Helsinki...  we were at La Pedrera, at the premiere of the new activity 'Gaudí's La Pedrera. The Origins'.


Summer and its warm nights are nearly here again. La Pedrera, in Barcelona, has developed a new proposal to bring us all the magic of this amazing Gaudi's building. _Aprofitant la imminent arribada de l'estiu i de les seves caluroses nits, La Pedrera de Barcelona presenta una nova proposta per apropar-nos tota la màgia de l'edifici de Gaudí. Una proposta, però, que es mantindrà durant tot l'any i que pren el relleu de l'exitosa La Pedrera secreta.


The activity is called 'Gaudí's Pedrera: The Origins', a proposal that combines guided tour to some of the places inside the building and also the roof-terrace, finishing with a spectacular light, music and video show projected over the stairwells of Casa Milà, one of the most emblematic parts of this prestigious building located at Passeig de Gracia. _La iniciativa s'anomena Gaudí’s Pedrera: The Origins, una proposta que combina un recorregut guiat per alguns dels espais de l'interior de l'edifici i que s'acaba al terrat amb un espectacular espectacle de llum, música i vídeo projectat als badalots de la Casa Milà, una de les parts més emblemàtiques d'aquest reconegut edifici ubicat al Passeig de Gràcia. 


Fundació Catalunya–La Pedrera has made possible this new daily show which immerses visitors into two of Gaudi's ideas: nature as a source of inspiration, and its spiritual look that was the key result of their deep religious thoughts. The proposal lasts an hour and a half, and as we said, begins with a guided tour to some of the rooms of the building, like the attic (where visitors can also view other works by the same architect) and ends on the roof-terrace with a videomapping that takes about 20 minutes and that has been done by Transversal, which has invested 700,000 euros in the project. _La Fundació Catalunya–La Pedrera ha fet possible aquest nou espectacle diari que submergeix al visitant en dues de les fixacions de Gaudí, la natura com a font d'inspiració, i la lectura en clau espiritual que en feia, fruit de les seves profundes creences religioses. La proposta té una durada d’una hora i mitja i, com dèiem, s’inicia amb un itinerari guiat per algunes de les estances de l’edifici, com les golfes (on el visitant també pot veure els projectes d'altres obres de l'arquitecte) i culmina al terrat, amb un mapatge que dura uns 20 minuts i que ha estat possible gràcies al grup Transversal, que ha invertit 700.000 euros en el projecte.



An extraordinary audiovisual show on the Barcelona’s most remarkable Roof-Terrace, and a glass of cava to finish off the evening. _Les imatges es projecten en els badalots que coronen l’edifici, cadascun de set metres d’alçada, i també sobre els tres blocs de xemeneies que tenen forma de guerrers. La vetllada acaba tot prenent una copa de cava. 


Until October there will be daily tours and will begin at 9 pm. From November to February, from Wednesday to Saturday, tours will begin at 8. Tickets for 'Gaudi's La Pedrera: The Origins' can be purchased online and at the box offices of La Pedrera. For more information contact reserves@lapedrera.com _Fins al mes d'octubre les visites són diàries i comencen a les 9 de la nit. De novembre a febrer es faran de dimecres a dissabte i començaran a les 8. Les entrades per a Gaudí’s Pedrera: The Origins es poden comprar online i a les taquilles de La Pedrera. Per a més informació contacteu amb reserves@lapedrera.com


Nauttikaa! Enjoy_gaudiu!
MOI, MOI!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada