divendres, 14 de setembre del 2012

barcelona-hèlsinki-barcelona

Hyvää iltaa!

Una de les imatges que potser us sorprendran quan passegeu per la ribera d'un llac... o del mar, com és el cas d'Hèlsinki, és veure persones que renten les catifes de casa seva en uns espais que s'assemblen a petits embarcadors.


Sobretot ho veureu quan el clima és més amable... i el sol comença a escalfar una mica... després del llarg, rigurós i congelat hivern!
És una de les oportunitats que tenen els finlandesos, de caràcter més aviat reservat, de socialitzar amb d'altres compatriotes... o amb els seus amics... sobretot si porten una mica de beguda i bon humor, doncs la cervesa i la xerinola són sempre uns bons companys per a qualsevol tipus d'activitat! 
Unes taules de fusta permeten extendre les catifes per a facilitar-ne el seu rentat... i unes barres, també de fusta, permeten estendre-les per a que s'assequin a l'aire lliure. Ja les anireu a buscar quan siguin seques! No us preocupeu... en principi... ningú no us les prendrà!
En la imatge ens trobem a Hèlsinki... i la noia està rentant les catifes al Mar Bàltic! Però també ho vam veure a Savitaipale, al llac Kuolimo.

MOI, MOI!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada