dilluns, 17 de setembre del 2012

barcelona-hèlsinki-barcelona

Hyvää päivää ja hyvää maanantaita kaikille!

Seurasaari és un illot d'unes 45 hectàrees, a uns 5km del centre de la ciutat d'Hèlsinki, i a la que s'hi arriba fàciment en transport públic.
Per què parlem de Seurasaari? Doncs... perquè és dues coses importants. D'una banda... perquè és sobretot coneguda per ser la localització del Museu a l'Aire Lliure de Seurasaari, fundat l'any 1909, on hi ha una representació d'antigues construccions rurals (dels segles 18 i 19, tot i que hi ha l'església de Karuna de 1686), fetes sobretot de fusta, originàries de diversos punts de la geografia finlandesa, i resituades enming de l'espès bosc de l'illa.



D'altra banda, perquè a l'estiu és un lloc molt agradable per recòrrer i passejar enmig de la seva fauna (esquírols, sobretot) i la seva flora, rodejat d'aigua per totes bandes. A més, inclou dues platges nudistes que, a diferència de les altres, una és per a homes, i l'altra per a dones.


A més, és un dels llocs més populars per anar a celebrar-hi la festivitat de Juhannus, o Sant Joan (de la que ja us en vam parlar en un post anterior).

Nauttikaa! Gaudiu!
MOI, MOI!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada