divendres, 7 de març de 2014

BARCELONA

Hyvää perjantaita (divendres_friday) kaikille!
Com cada divendres, anem de viatge... però avui seran els altres que vinguin de viatge a aquí. I és que Barcelona ha superat la xifra de 7,5 milions de turistes per primera vegada. Like every Friday, we'll travel a bit... but today will be other who will come to Barcelona... because Barcelona has exceeded the figure of 7.5 million visitors for the first time.



D'entre aquests, 67000 van arribar de Finlàndia, amb un increment del 20 per cent. La nova ruta directa de Vueling entre Hèlsinki i la capital catalana, a més de les que operen Finnair i Norwegian, ha estat clau en aquest increment. 67,000 of these tourists came from Finland, which means an increase of 20 percent. The new direct route of Vueling airline between Helsinki and Catalan capital, in addition to the already operating Finnair and Norwegian flights, has been key to this increase.




Els visitants de la resta de països nòrdics també han crescut considerablement, segons les dades del balanç que ha fet avui Turisme de Barcelona. De Suècia van arribar 153 mil turistes, un 11 per cent més que l'any 2012; i de Noruega 114 mil, amb un increment del 23 per cent. Number of visitors from other Nordic countries have also increased significantly, according of figures that Turisme de Barcelona has shown today. Sweden reached 153 thousand tourists, 11 percent more than in 2012, and Norway, 114 thousand, an increase of 23 percent.



Per nacionalitats, França, el Regne Unit i els Estats Units continuen compartint la primera posició en el rànquing, amb 630 mil turistes cada un, seguits d'Alemanya, Itàlia i Rússia. Els visitants estrangers representen el 80 per cent del total i els procedents de la resta d'Espanya el 20 per cent. Aquestes xifres han permès a la ciutat de Barcelona superar, per primer cop, la xifra dels 7 milions i mig de turistes allotjats als seus hotels. Pel que fa a les pernoctacions es va arribar a la xifra de 16 milions 500 mil, amb un increment de 3 per cent. By nationality, France, United Kingdom and the United States continue sharing the first position in the ranking, with 630 thousand tourists each one, followed by Germany, Italy and Russia. Foreign visitors account for 80 percent of the total, and those from the rest of Spain, 20 percent.



Les xifres de Turisme de Barcelona no tenen en compte els turistes allotjats en apartaments turístics, en albergs, en hostals i en cases particulars, per la qual cosa la xifra de turistes que van visitar l'any 2013 la capital catalana va ser, encara, més alta.  Figures from Turisme de Barcelona do not consider tourists staying in holiday apartments, hostels or in homes, so the number of tourists who visit the Catalan capital in 2013 was still higher.

Nauttikaa! Gaudiu_Enjoy!
MOI, MOI! Ja ihanaa viikonloppua!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada