dimecres, 3 de juny del 2015

AHIR vaig anar a...

AHIR vaig anar a... a la inauguració de l'exposició 'Nutrició, impuls vital', al Museu Blau de Barcelona.
Yesterday we went to the opening of the exhibition 'Nutrition, source of life', at Museu Blau of Barcelona.


“Nutrition, Source of Life” is a major exhibition project that raises awareness about the basic concepts in food and nutrition and healthy eating habits that we all need to put into practice for increased health and quality of life. The exhibition uses an immersive experience to propose ways to make food an important part of our lives and highlight healthy behaviour. This should be done by using critical analysis to find solutions based on a responsible, balanced vision while considering individual behaviour and the environment. Nutrition is a question of balance! 

Aquest projecte expositiu aprofundeix en els conceptes de nutrició i alimentació, promociona els hàbits de vida saludable i transmet valors i bones pràctiques per tal de fomentar la sostenibilitat del medi natural.

 
La nutrició és tan important per la millora de la qualitat de la vida com ho són els hàbits de vida saludables en un entorn sostenible. Nutrició, Impuls Vital gira a l'entorn de tres binomis que constitueixen la base de la salut: "alimentació-nutrició", "repòs-activitat física" i "higiene-medi ambient".


La recreació d'un mercat amb deu parades que contenen els grups bàsics d'aliments ocupa la part central de l'exposició per tal d'aprofundir en els conceptes d'alimentació i nutrició. Mitjançant recursos interactius, models 3D, escenografies, peces de patrimoni i audiovisuals podrem conèixer les propietats nutricionals dels aliments, la seva història així com l'evolució en les diferents cultures i civilitzacions.



Els hàbits de vida saludable en un medi sostenible completen un recorregut que va més enllà de la nutrició. Podrem conèixer quin és el temps òptim d'una migdiada, quina despesa calòrica fem quan caminem, nadem o correm, les avantatges de l'estil de vida mediterrània o els kilos de residus que una persona genera a l'any, entre moltes altres qüestions.


 
Completa l'exposició un ampli i divers programa d'activitats que ha estat possible gràcies a la implicació activa d'institucions i empreses vinculades al món de l'alimentació i la gastronomia a Catalunya.

Nauttikaa! Enjoy_gaudiu!
MOI, MOI!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada