dijous, 26 de juliol del 2012

A CASA NOSTRA hi ha...

L'objecte d'aquesta setmana és un llum modernista de sobretaula.


Va pertànyer a una besàvia, i durant molts anys el va tenir la meva mare a la seva casa de la muntanya. Ara està a la nostra casa de la muntanya.
La tulipa original, d'aquelles amb volantets, ja fa molt de temps que, malauradament, va desaparèixer. Va tenir una substituta... que també es va trencar. Després de buscar-ne alguna a bon preu, no vam veure cap que ens agradés (no la volíem amb tants colors com les originals), però ens vam quedar aquesta, més actual. Tot i que no és en absolut l'estil que li pertoca a la base, estem molt contents amb la compra que vam fer... uns 10euros, si no recordo malament, en un gran antiquari de l'Empordà. Encaixa just. 
Li dóna un altre caire... més art déco, potser, si no ens fixem en el detall vegetal de l'extrem superior, típic modernista. I... amb la bombeta de leds que li vam posar... ja ha passat a pertànyer a qualsevol època... fins i tot, al segle21!
A més, fa una llum molt maca i molt càlida! És un detall vintage excel·lent per a un entorn més contemporani, alhora que eclèctic, com és el nostre!


MOI, MOI!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada