dilluns, 23 de juliol del 2012

AHIR vaig anar a...


AHIR vaig anar a... bé... abans d'ahir vaig anar a... l'inauguració del Festival de Músiques de Torroella de Montgrí, i a la Festa dels Gira-sols del Mas Sorrer.


Dissabte al vespre vam ser al Festival de Músiques de Torroella, que en la seva 32na edició, el barceloní Josep Colom, virtuós al piano, va ser l'encarregat del concert inaugural, amb obres de Frederic Mompou, Fryderyk Chopin i Claude Debussy.


El Mas Sorrer, de Gualta, celebrava els seus 10 anys d'existència, un projecte de Gerard Argemí,  qui buscava un espai propi per anar a escoltar música i gaudir en plena natura de les nits d'estiu en una masia per reconstruir prop de Gualta, sempre envoltat de gira-sols gegants que s'ha convertit en el seu emblema. Mas Sorrer és avui un espai per a la restauració, per a la música, jazz-bar, espai per al Festival Internacional de Curts, jornades de circ, ... 
L'objectiu de la nit... jazz i dj's en un combat musical, espectacles de burlesque, una exposició, projecció d'imatges, ...


Tot i fer molts anys que anem per la zona, era la primera vegada que hi entràvem. Sembla un lloc magnífic per sopar i prendre alguna cosa a les caluroses nits d'estiu. Però aquella nit... amb la poca llum que hi havia... la música tan alta que no podies parlar amb ningú... el fort vent que ja bufava... què feia tanta gent, tant variopinta... escoltant una música tan diversa... arrebossats per la pols que s'aixecava... i el caos que hi regnava? De totes maneres, procurarem tornar-hi un altre dia... una segona oportunitat!

Malauradament, el cap de setmana no ha acabat com va començar, i aquestes són algunes de les impressionants imatges de l'espectacular incendi que encara crema descontrolat a l'Alt Empordà, i que ahir al migidia ja se'n veien els seus efectes a tot l'Empordà, degut a la fortíssima tramuntanada que vam patir tota la nit i tot el dia.


La tarda va ser fosca i vermella! Avui, ja a uns 150km de l'incendi, hi ha boira i pudor de fum! Quin desastre!

MOI, MOI!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada