dilluns, 11 de febrer del 2013

AHIR vaig anar a...

AHIR vaig anar a... bé, va ser divendres passat que vaig anar a... veure l'obra de teatre El Nom, al teatre Goya de Barcelona.


Aquesta obra, de Matthieu Delaporte i Alexandre de la Patellière, i versionada per Jordi Galceran i dirigida per Joel Joan (un dels actors de l'obra) és tota una comèdia hilarant al voltant del nom del futur fill d'un dels personatges. Però tot això és una excusa per entreveure el rerafons de les relacions d'amistat, i amb les famílies, i si som sincers o no amb ells en quant a tot allò que pensem dels altres. Són bons els secrets? O més val sempre saber la veritat de tot per no formar-nos una idea equivocada de nosaltres mateixos d'acord amb la imatge que donem a la resta del món?

src Focus    © David Ruano

En la tradició de les millors comèdies contemporànies, l'efecte papallona desencadena la tempesta perfecta. Quan crèiem que les nostres vides havien arribat per fi a aigües tranquil·les ens adonem que sota els nostres peus el terra no és gens ferm... diu Jordi Galceran.



Podreu veure l'obra al Teatre Goya de Barcelona fins al 10 de març... i val la pena! Una comèdia, ja ben rodada, que permet veure la perfecte complicitat entre els actors, perquè ja fa temps que és en cartell.

Nauttikaa! Gaudiu!
MOI, MOI!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada