dimarts, 22 de juliol del 2014

AVUI m'agrada...

AVUI m'agrada... molt... una acollidora mökki (cabana per a les vacances) a Finlàndia.
What today I like most... is a this cozzy Finnish mökki (holiday cabin).


Mökki... 'A holiday home, self-catering cottage, also known as a 'kesämökki'; a summer cottage. A small, usually wooden house; cabin'. _La mökki és la construcció típica i tradicional finlandesa gairebé sempre de fusta, normalment amb forma de petita i senzilla cabana, habitualment emplaçada a la vora de rius, llacs o del mar, acompanyades sempre de la imprescindible sauna, i que utilitzen molts finlandesos per a passar-hi les vacances i entrar en contacte directe amb la natura que tan veneren.


This cabin in particular is specially beautiful, recently restored and renewed respecting the materials and the essence of traditional constructions, with a Nordic style, combining old and new Finnish design. _Aquesta, en concret, és d'especial bellesa, recentment restaurada, respectant els materials i l'essència de la construcció tradicional, d'estil nòrdic, combinant elements tradicionals del disseny finlandès, vells útils típics de la mökki, i disseny d'actualitat. I només té 48m2!


It has of course its own sauna house! _Per suposat que, a més, té la seva pròpia construcció per a la sauna!


All images src Time of the Aquarius, where you'll find more images of this very beautiful mökki of Finnish stylist and visual designer Minna Jones. _Totes les imatges provénen de la pàgina web Time of the Aquarius, de la  mateixa propietària d'aquesta magnífica mökki Minna Jones, estilista i decoradora, on en trobareu moltes més.

Nauttikaa! Enjoy_Gaudiu!
MOI, MOI!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada