dimarts, 14 de gener del 2014

AHIR vaig anar a...

AHIR vaig anar a... l'estrena del musical Germans de Sang al Teatre del Raval de Barcelona.
Yesterday I went to ... the premiere of the musical Blood Brothers at the Teatre del Raval of Barcelona.


Germans de Sang diu la història de dos germans bessons que són separats en néixer i educats en dues famílies completament diferents, sobretot econòmicament parlant. Tot i els esforços de les mares per impedir-ho, les seves vides acaben per entrecreuar-se. En Mickey i l'Eddie es fan amics inseparables... però, de grans, cometen l'error d'enamorar-se de  la mateixa noia, i les diferències que, fins aleshores, no importaven, acaben per ser un greu problema entre ells. 'Blood Brothers' tells the story of twin brothers who are separated at birth and raised in two different families. Despite the attempts of the respective mothers to prevent it, they become friends and end up falling in love with the same girl.


Germans de Sang (Blood Brothers, de Willy Russel, 1982), un dels musicals de més èxit del West End londinenc, ja es va estrenar a Barcelona l'any 1994 amb l'Àngels Gonyalons, Joan Crosas, i Roger Pera i Sergi Zamora en els paper d'en Mickey i de l'Eddie, que, ambdós, repeteixen ara vint anys més tard... força més crescudets! Blood Brothers (Willy Russell) is one of the most successful musicals of London's West End, and it was premiered in Barcelona in 1994 with Angels Gonyalons, Joan Crosas, and Roger Pera and Sergio Zamora in the role of Mickey and Eddie, who both reappear now twenty years later... a little more grown up!

             src focus   1994 - 2014   src catacultural


Són al Teatre del Raval, un petit teatre situat a les instal·lacions de la Parròquia de Nostra Senyora del Carme, al carrer Sant Antoni Abad número 12, del barri del Raval de Barcelona, que recentment ha vist restaurat i recuperat el seu patrimoni arquitectònic, modernitzant les seves instal·lacions per tal de reconvertir-lo en un espai modern i competitiu i així poder oferir una oferta teatral d'alta exigència artística, com el musical llargament premiat La Vampira del Raval.


Hi seran fins al 2 de febrer. You'll find them in Teatre del Raval since february 2th.

Nauttikaa! Gaudiu_Enjoy!
MOI, MOI!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada