dimarts, 7 de gener del 2014

...sense títol

El dia 7 de gener, amb l'inici de les rebaixes, posem definitivament el punt i final a, ben bé, vint dies de preparatius i de festes que, tot i que cada any comencem queixant-nos dels llargs dies que ens esperen per endavant, l'últim dia despedim amb certa recança, melancolia i anyorament. Crec que és després d'aquests dies que ens sentim una mica més vells, i no en el dia del nostre aniversari! Però no ens ho hem passat tan malament! I, tot i que l'estòmac ens ho agrairà a partir d'ara, hem menjat prou bé, hem begut molt i, per què no, també hem rigut i gaudit de cada moment! L'esperit d'aquestes festes no s'ha de perdre mai... el nen petit que duem a dins surt i s'ho passa d'allò més bé!


Però... per què no fem un petit repàs fins arribar al dia de Reis...
Tot va començar amb els preparatius per al sopar de la Vigília de Nadal, el 24 de desembre de l'any passat. Cada any penses en un disseny nou per a la taula que procuri impressionar els teus convidats...


El dia de Nadal, 25 de desembre, i el de Sant Esteve, 26 de desembre, continues menjant en taules fantàstiques...


El 28 de desembre, el dia dels Sants Innocents et penges una llufa a l'esquena...


I tot seguit ja som a Fi d'Any, i ho cel·lebres menjant molt bé i bebent una mica més... i l'endemà, l'1 de gener, desitges a tothom un Bon Any Nou, quan vas a dinar a casa els altres parents...


Però no s'acaba aquí! El 5 de gener és la vigília de Reis, i tothom els va a rebre perquè portem un any esperant a que tornin a repartir il·lusió (regals) per a petits i grans! 
Han seguit l'estrella d'Orient...



...i ja són aquí! Crides al Rei Melcior perquè et porti moltes coses...



...crides al Rei Gaspar, perquè també et dugui moltes coses...



...i crides encara més fort al Rei Baltasar, perquè sembla que és el que duu les coses més cares... la tecnologia, en definitiva!



Però, vés amb compte, perquè com que no hem estat del tot bons durant l'any, la carbonera s'encarregarà de deixar-nos alguna que altra peça de carbó... dolç... perquè no oblidem que l'any que ve hem de ser millors, i ajudar la mare i el pare, estudiar molt a l'escola per a treure bones notes, i ser uns boncs amics, i amants de les nostres parelles, i...!



L'endemà, el 6 de gener, si tot ha anat bé, els Reis Mags de l'Orient t'hauran dut algun regalet, i en un altre dinar els hi ho agrairem ben fort... i fins a l'any que ve!


Bones Festes! Bon Nadal! Bon Any Nou! I ja queda menys per al proper 24 de desembre!

Nauttikaa! Gaudiu_Enjoy!
MOI, MOI!  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada