divendres, 25 de juliol del 2014

HÈLSINKI

Hyvää perjantaita (friday_divendres) kaikille!
Our blog normally likes to travel on fridays. Every Friday in July we'll be travelling to Finland, to discover its magical nights without night, showing amazing scenes of that country, and, of course, to our beloved Helsinki... maybe to inspire you... if you do not know yet where to go on summer holidays! _Els divendres normalment anem de viatge... i tots aquests divendres de juliol estem anant a Finlàndia, a descobrir les seves màgiques nits sense nit que mostren paisatges inigualables, i, per descomptat, a Hèlsinki... per inspirar-vos... si encara no sabeu on anar de vacances aquest estiu!



Nauttikaa! Enjoy_Gaudiu!
MOI, MOI! Ja ihanaa viikonloppua!

2 comentaris:

  1. Aquest vídeo és espectacular, ja l'havia vist abans. Les vistes són meravelloses :D
    Si no vaig errat, varen trigar sis mesos per gravarlo. Molt de temps per a un vídeo tan curt, però això no lleva mèrits, segur que és complicat enregistrar amb el cuadricòpter!

    ResponElimina
    Respostes
    1. A nosaltres també ens agrada molt... les vistes, la música,... les possibilitats que donen aquests petits drons! També el vam descobrir ja fa un temps, però el guardàvam per ara al final, abans que el blog agafi vacances a l'agost. El que l'ha creat també té un altre vídeo explicant com ho va fer i les possibilitats d'aquests aparells.

      Elimina