dimarts, 4 de novembre de 2014

barcelona-helsinki-barcelona

Hyvää tiistaita (tuesday_dimarts) kaikille!
Today we will make a short foody trip to Helsinki and to Barcelona, because lately, both cities have opened several local for the pleasure of our senses. _Avui farem un petit viatge gastronòmic per Hèlsinki i per Barcelona, perquè, darrerament, en ambdues ciutats han obert diversos locals per al plaer de tots els nostres sentits.

Finnish designer Joanna Laajisto has designed in Helsinki a new shop and restaurant concept for Finnish quality seafood. Finlandia Caviar Shop and Restaurant is a place where you can purchase the finest quality caviar and oysters, or enjoy them on the spot with a glass of bubbly or vodka.  _A Hèlsinki, la decoradora finlandesa Joanna Laajisto ha dissenyat un nou concepte de botiga i restaurant de marisc de qualitat... Finlàndia Caviar Shop and Restaurant.


Hair aim for the interior concept was a fresh and nordic look that fits perfectly with the historic building in which it is located. Subdued gray colors, creams and touches of blue inspired by the Finnish winter landscape. With the use of natural wood and lighting the place manages to be warm and welcoming. All furniture has been done by Finnish furniture makers and local carpenters. _L'objectiu per al concepte interior era una mirada nòrdica i fresca que s'adiu perfectament amb l'edifici històric en què es troba. Colors de grisos tènues, cremes i tocs de blau que s'inspiren en el paisatge finlandès d'hivern. Amb l'ús de la fusta natural i la il·luminació el lloc aconsegueix ser càlid i acollidor. Tots els mobles són de fabricants de mobles finlandesos i fusters locals.


Estudi{H}ac has created in Barcelona the perfect place for cheese tasting. From the start, the restaurant makes a bold impression with an imposing facade made up of wooden pieces that form a three-dimensional diamond pattern. _A Barcelona, l'estudi d'arquitectura estudi{H}ac ha creat un espai per al plaer de la degustació del formatge. La imponent façana està composta per peces de fusta que formen un patró de diamant tridimensional.


Through an assortment of spaces, diners will get a unique experience. Full of colors and live plants, including the vertical green wall, they’ve created an atmosphere you could spend lots of time in – sitting back, eating cheese, and having cocktails. the new spot is located inside the Hotel Melià Sarrià.  _A través d'una varietat d'espais, els comensals rebran una experiència única. Ple de colors i plantes vives, incloent-hi la paret vertical verda, han creat un espai ideal per a seure, menjar formatge i pendre uns còctels. L'espai es troba dins de l'Hotel Melià Sarrià de Barcelona.

 
Nauttikaa! Enjoy_Gaudiu!
MOI, MOI!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada