dimarts, 14 d’agost del 2012

barcelona-hèlsinki-barcelona

Moi, hyvää iltaa!

Dia 2. La intendència.
Com que hem llogat un apartament... això vol dir que cuinarem a casa... i, per tant, s'ha de comprar alguna cosa per a menjar! Ja que érem a la vora, vam triar el supermercat de l'Stockmann (més o menys com El Corte Inglés) per fer saca.

...foto... ràpid, ràpid... des de l'escala mecànica...
L'experiència... tot un èxit!
Però abans, ja havíem esmorzat al Café Ekberg, a Bulevardi, molt chic. Korvapusti i pulla, per suposat. Per beure, un latte, i appelsinimehua (suc de taronja).


I... per fer baixar totes aquestes calories tan bones, una volteta per Esplanadi... les Rambles (però amb moltíssim més caché) de Hèlsinki...

...no ens busqueu... no som en Wally... nosaltres fem la foto...

...i Kauppatori, el mercadillu (sobretot parades de menjar) que munten cada dia de l'any, plogui, nevi o faci sol (com, per sort, de moment, és el cas), faci fred o faci calor, al costat mateix del port i de l'ajuntament.


Després de dinar, amb la panxa un altre cop plena, vam anar a estrenar la recent inaugurada via (més aviat grisa... perquè és tota d'asfalt) que comunica l'antic port amb l'estació de trens a la plaça del Musiikkitalo... és a dir... una via que passa per les antigues vies de tren i que creuava una bona part de la ciutat. Ara és per als peatons, els ciclistes, els cotxets de bebé (que, per cert, n'hi ha molts!), els patinadors,... Ai las! Si haguéssim portat els nostres patins, perquè no trobem enlloc on llogar-ne!


Al final del camí... tothom de cara al mar... com al Café del Mar d'Eivissa... però 2000 i picu km més amunt, a Hèlsinki! 

...ei! Que les ombres som nosaltres!...
I cap a casa a sopar!

Nähdään huomenna!
MOI, MOI!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada