divendres, 3 d’agost del 2012

una MICA de TOT... i de RES

Hyvää päivää!

Amb aquestes imatges intentarem refrecar una mica les temperatures tan altes d'aquests últimes dies. D'altra banda... què volem? Som al pic de l'estiu!

L'hotel Marina Bay Sands de Singapur té una infinity pool a la planta més alta de l'edifici, competeix amb la resta de l'skyline de la ciutat. Sembla ser que, tot i que no siguis hoste de l'hotel, pots pagar una entrada per anar-hi.
L' Hotel Joule de Dallas disposa d'una pisicina que vola sobre els carrers de la ciutat.
La piscina climatitzada de l'Hotel Portillo de PortilloXile, és perfecta per a relaxar-s'hi després d'un llarg dia esquiant.

Calma i pau absoluta en aquesta piscina resguardada de tot del Katkies Hotel de Santorini.
Aquesta és l'espectacular piscina del Raleigh Hotel, construit l'any 1940, i que ha estat repós de celebritats, i ha aparegut en incontables postals. Continua essent una de les piscines més cool de l'escena de Miami.
La psicina d'aquest hotel de San Alfonso del Mar, a Xile, és la piscina més gran del món, que recorre la vora de l'oceà Pacífic durant gairebé 1km. També és la més profunda, 35 metres.
L'hotel Endemico Resgurado Silvestre, al país vitivinícola de la Baixa Califòrnia, té una piscina amb impressionants vistes als paisatges del desert.
La infinity pool de l'hotel Ubud Hanging Gardens, a Bali, fa dos pisos d'alçada i mira per sobre de la selva que l'envolta. A més a més, cada habitació també disposa de piscina.
Aquesta és la piscina rosada del Casa Colombo Hotel, de Sri Lanka.
I què s'ha de dir del gran complex de psicines del Caesar's Palace, de Las Vegas! Reminiscència de la Neptune Pool del William Randolph Hearst's Hearst Castle, l'oasi del Garden of Gods disposa de vuit piscines diferents, totes elles envoltades de temples i santuaris. Els caps de setmana, qualsevol hi pot anar per $20.
No acabarem aquest repàs de piscines impressionants sense una última piscina que, tot i que no la trobareu en un hotel, sí que té un encant molt especial. És la Yrjönkadun Uimahalli, al centre de Hèlsinki.

via another travel guide
Es va inaugurar l'any 1928, i, durant dècades, va ser la única piscina pública coberta a Finlàndia. L'any 1967 va ser adquirida per la Ciutat de Hèlsinki. Com deiem abans, és un clar exemple del classicisme dels anys 20, i constitueix un important edifici tant a nivell històric com a nivell arquitectònic, ja que manté el seu aspecte original. Després d'una llarga restauració, es va reobrir al 1999.
Els horaris d'ús es separen per a homes i per a dones, i es pot nadar nu (el vestit de bany només és permés des de l'any 2001).

Ihanaa viikonloppua kaikille!
MOI, MOI!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada