dilluns, 19 de novembre del 2012

HÈLSINKI



Hyvää päivää ja ihanaa maanantaita!
Avui ens apropem a Chico's, el nou resturant de cuina americana que la cadena del mateix nom va obrir, el passat mes d'abril, a Espoo (a l'Iso Omena Kauppakeskus), la segona ciutat del país, a tocar de la capital, Hèlsinki, on ja n'hi tenen uns quants.

Chico’s Espoo, Finland
src Amerikka   via We Heart   
Chico's va nèixer l'any 1991, de la mà de Jouni Ahosen i Yrjö Timosen que, després d'un viatge de tres semanes pels Estats Units, van decidir portar al país del fred una mica de les tradicions culinàries de Nord Amèrica.

src Amerikka   via ideas to steal
El nom de Chico ve del restaurant londinenc Chiquito, un Tex-Mex de Trafalgar Square. 


Chico's Espoo, Finland
src Amerikka   via We Heart 
Cada restaurant té les seves particularitats, però el que els uneix és la combinació creativa de sabors americans i un ambient relaxat. Darrerament, el Tex-Mex inicial ha quedat de banda, per donar més importància a la típica burguer i la barbacoa americana.

Chico's Espoo, Finland
src Amerikka   via We Heart 
Actualment és la major cadena de restaurants de Finlàndia, amb 16 restaurants. I el darrer a obrir ha estat el Chico's de l'Iso Omena Kauppakeskus d'Espoo, que combina la tradicional cuina americana, l'esperit de Nova York, i un nou ambient més proper a les idees escandinaves i l'eclecticisme de la decoració actual, duta a
Sembla ser que la peça més important i destacada del local és un gran mural en una paret de maons fet pels artistes Juha Lahtinen i Samuli Suonperä que vol representar un possible graffiti al carrer 149.

src Amerikka   via ideas to steal
Potser la propera vegada que viatgem cap a Finlàndia, hi anem a donar un cop d'ull... i a tastar aquestes hamburgueses!

Nauttikaa!
MOI, MOI!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada