dimecres, 14 de novembre del 2012

una MICA de TOT... i de RES

Hyvää keskiviikkoa!

01-etsy_manzanita-kids_352134843_rect540
src etsy   via apartment therapy
Les cases de nines són per als més menuts (i, tot sovint, no tan menuts) una representació ideal del món que els envolta i que viuen a diari. Els moments que dediquen tot jugant-hi ens permeten als més grans gaudir de l'estressant però encantadora pau dels petits de la casa. 

06-etsy_urbangirldollhouse_383540578_16ms_rect540
src etsy   via apartment therapy
I lluny de la batalla de gèneres que hem creat tots al llarg de la història, és un bon incentiu al desenvolupament de l'intel·lecte i la imaginació tant de nens com de nenes, ja que amdós sexes són capaços de percebre realitats properes i traslladar-les als móns de la simulació i la representació.

08-etsy_stackhouse_toideloi_192510159_rect540
src toideloi   via apartment therapy
Així doncs, permetem que tots els nostres fills puguin jugar amb una casa de nines, i s'hi és feta pels mateixos pares, permetrem la participació dels menuts en una activitat que, en cap cas, els pot representar un perjudici ni un prejudici social. 

02-bookcase-dollhouse_landofnod-blog_rect540
src honest to nod   via apartment therapy
Les cases de nines no només són velles belles cases victorianes amb parets adamascades i llits coberts de flaçades plenes de flors. També hi ha garaigs per a les motos i els cotxes, salons on representar una vida familiar i social distesa i interessant, o cuines on fins i tot els petits grans homes poden demostrar les seves habilitats culinàries.
09-bauhaus-mini_modernist_rect540
src etsy   via apartment therapy
No deixem que el món ignorant que ens envolta pinti de rosa o de blau la felicitat dels nostres petits!

Leikkikkä! Jugueu!
MOI, MOI!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada