divendres, 16 de novembre del 2012

una MICA de TOT... i de RES

Hyvää päivää kaikille!
Heu intentat mai ensenyar a algú... sobretot si és petit... a cordar-se les sabates? Les que porten cordons, és clar, el velcro és una altra història (els hi agrada molt obrir-lo, tancar-lo, obrir-lo, tancar-lo, obrir-lo, ...)! Sempre resulta una mica complicat... no cal dir-ho... i no voldríem referir-nos a les capacitats mentals dels nostres fills, nebots, néts... fills dels amics... sinó a la posició... ja que hem de fer-ho a la inversa de com ens les cordem nosaltres mateixos. 
src Salsa Pie   via apartment therapy
Caroline, del blog de manualitats Salsa Pie, ha dissenyat un instrument molt divertit... i, sobretot, senzill de fer... per a que puguem intentar tan ardua tarea d'ensenyar als més menuts de la casa a fer-se el nus de les sabates.


En un simple tros de cartró (barato, barato,...) hi dibuixem la silueta de les sabates dels petits de cadascú... i hi posem cordons. Ells ja s'encarregaran de pintar-lo i decorar-lo i... Així és converteix en un entretingut taller de manualitats per a fer tots junts en família.
Aquí teniu els materials que necessiteu, i els passos a seguir. Busqueu un tros de cartró, cartulina, ...; Cordons; Cutter o estisores que tallin molt bé; Retolador; Punxó.


Et... voilà!

No cal que us els expliqui, oi...? Més o menys ja ho veieu... a més, aquesta és la adreça on trabar-ho
Tehkää ja nauttikaa! Feu i gaudiu!
MOI, MOI, ja ihanaa vikkonloppua!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada