dimecres, 12 de desembre del 2012

A CASA NOSTRA hi ha...

Hyvää päivää kaikille!
L'objecte d'aquesta setmana són dos pots de te... grossos!


Els vam comprar, crec que l'any 2001, a Londres, en una botiga de tes a Regent Street, prop de Picadilly Circus, una vegada que hi vam anar a visitar una amiga... per aquestes dates que som ara... perquè recordo que ja hi havia la decoració de Nadal posada als carrers i a les botigues.
Va ser amor a primera vista! Just quan vam entrar a la botiga Whittard of Chelsea... estaven per tota la botiga... al taulell, al damunt dels prestatges, a l'aparador,... però no estaven a la venta. 


Eren els pots que feien servir per guardar-hi les diferents barreges de te que hi venien. Nosaltres vam insistir... però no ens en venien cap... vam tornar a insistir... i vam tornar a insistir... fins que ens van dir que ho preguntarien a la direcció i que hi tornéssim l'endemà. Hi vam tornar l'endemà, i ens van dir finalment que sí! Onneksi olkoon! (que vol dir congratulations) Un caprici... com qualsevol altre, oi!


Ens en vam quedar dos... tot i que van sortir un pèl carets... però, per sorpresa nostra, en un dels dos encara hi quedava una mica de barreja... 


...i fins avui, que encara perdura la seva molt bona olor, perquè tanca pràcticament hermètic, i no ens hem aventurat mai a provar-ne ni una mica!


MOI, MOI!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada