dimarts, 4 de desembre del 2012

AVUI m'agrada...

AVUI m'agrada... The Passenger, un Snack Bar, café & rock bar a Madrid

...i que consti... que es parli d'independència no vol dir, en absolut, que es vulgui renunciar a les meravelles que hi ha, de tot tipus, repartides per tota la Península Ibèrica! 
Dit això, abans de tot, el parte...

-9º - port d'Hèlsinki - 10:35
Com molt bé resa l'eslògan de VisitFinland... I wish I was in Finland... right now (això últim ho diem nosaltres)! Mmmm!
Però tornem a The Passenger.

via The Cool Hunter
The Passenger ha obert, fa molt poc temps, a Madrid, al barri de Malasaña, conegut per la seva contracultura als bars i clubs que hi proliferen, i per ser l'origen de la Movida dels anys 70's i 80's. Es troba a l'est de l'animat barri de Chueca.

via The Cool Hunter
A primera vista, sembla un antic club de cavallers, amb pesats mobles de cuir i pell, llautó i fusta fosca, però, de fet, és un record i reminiscència dels clàssics i elegants trens de passatgers, d'una època en què es feien lents viatges carregats de baguls i de servei.

via The Cool Hunter
Però el que realment atreu més és la veritable sensació d'estar viatjant en un d'aquests antics trens. Les finestres de la zona central de l'espai són pantalles de vídeo on s'hi projecta, de manera sincronitzada, paisatges en moviment creats pel videoartista madrileny Franger, i que es van gravar des de trens reals, en trajectes reals, d'arreu del món.

via The Cool Hunter
La decoració, però, va més enllà de l'època daurada dels trens, i les referències al món del Rock hi són per tot... imatges de les grans estrelles de la música preses, en el seu moment, en estacions o trens.
Els actors Rodrigo Taramona i Jimmy Castro en són el propietaris, i es troba a la Calle Pez, número 16, de Madrid.

Nauttikaa! Gaudiu!
MOI, MOI!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada