dimarts, 11 de desembre del 2012

una MICA de TOT... i de RES

Hyvää päivää!
Milimbo és una editorial de València que fa llibres per a nens... com molt bé diuen ells... de éste u otro tiempo... perquè, realment, també en podem gaudir els adults (nosaltres en tenim alguns, i esperem, algun dia, acabar tenint-los tots), tant per les històries, explicades des d'una vessant més realista, a vegades sense text, com per les magnífiques il·lustracions que les acompanyen, il·lustracions alhora senzilles i de gràfics minimalistes, alhora plenes de força i de significat, ja que carreguen sovint amb el pes de tota la narració. 

Libros para leer con los ojos bien abiertos. Leer observando y explorando esas cosas que no se pueden contar con palabras. Leer las formas, colores, símbolos, imaginar situaciones... Así la lectura se convierte en un juego que estimula la imaginación.


Cinderella, tic tac, el nendrac, érase una vez, la luna sabe a pescado, y recuerda (que fa referència al conte de La Caputxeta Vermella), hansel & gretel, una rubia rusa (que fa referència al conte de Rínxols d'or i els ossos), dinero, pequeños sucesos, hueco, milimbo personal,... són alguns dels títols de l'editorial.

A més, darrerament també s'han dedicat al grafisme en format làmines, i, darrerament, també han editat alguns jocs per a nens fets amb cartró.

yep

I, fins i tot, també s'han atrevit amb un hotel, més concretament, l'Hotel Sr Christopher's Inn de Barcelona, al carrer Bergara 3, on han decorat les parets dels passadissos i habitacions d'una de les cinc plantes amb les seves il·lustracions, aquesta vegada amb il·lustracions relacionades amb la ciutat de Barcelona... amb la ciutat de Barcelona vista per algú que ve de fora.


Hemos querido desvestirla de los tópicos (modernismo, mar, fiesta...) y verla simplemente como "ciudad" de personas, "ciudadanos", gente diversa que han ido llegando para quedarse en ella o simplemente que viene de visita. Porque al final toda esta gente es la que conforma la fisonomía de la propia ciudad. 

Totes les imatges del post provenen del web de milimbo, i les tres últimes, del blog de milimbo. Feu-hi una ullada que, de ben segur, us agradarà!

Nauttikaa! Gaudiu!
MOI, MOI!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada