dilluns, 9 de desembre del 2013

BARCELONA

Hyvää maanantaita kaikille!
BarcelonaTurisme ens ha passat aquesta nota de premsa.

Turisme de Barcelona estrena la ruta Walking Tour Christmas_Barcelona Christmas Walking Tours


Do you know that...
... the kids give bits of food to a log with a smiley face called the tió, and beat it with a stick until it produces Christmas sweets?
... Barcelona is ablaze with light and colour?
... the Christmas market (Fira de Santa Llúcia) in front of the cathedral has all sorts of figures for the crib as well as lucky Christmas herbs?
... the caganer is the best-loved character in the crib, an allegory of fertility and prosperity?
... you can hear Christmas carols all over the city?
... in Barcelona there are a lot of nativity scenes you can visit?

Amb l’arribada del Nadal, Turisme de Barcelona ha creat una nova ruta dels Walking Tours, dels quals n’és el promotor. Per gaudir intensament dels atractius que la ciutat ofereix als visitants durant aquesta època de l’any, el consorci turístic acaba de posar en marxa el Barcelona Walking Tour Christmas, una ruta a peu per la capital catalana que permet conèixer un gran número de tradicions nadalenques de la ciutat i que, a més, inclou una degustació de torró, un dels dolços que no pot faltar a taula aquestes dates. Get into the Christmas spirit led by our professional guides. A guided tour of the iconic streets and hidden corners of Barcelona’s Gothic Quarter while you get into the Christmas spirit and discover its traditions.


L’itinerari, que se celebra diàriament des del dissabte 30 de novembre fins el dilluns 23 de desembre, ambdós inclosos, proposa viure l’esperit de Nadal que respira la capital catalana de la mà de guies professionals. Amb una sortida a les sis de la tarda en anglès i una altra a la mateixa hora en català/castellà, el recorregut, que funciona amb un sistema de ràdio-guia que facilita la comunicació entre els participants i el guia, dóna el tret de sortida a la plaça de Catalunya i acaba, després de recórrer cèntriques vies, places i carrerons de la ciutat, a la Rambla, tot just davant del Palau de la Virreina. Radio-guide system helps the participants and guides communicate more easily. Departure point: Turisme de Barcelona tourist information office, 16, Pl. de Catalunya (Telefónica building).

De Portal de l’Àngel a Petritxol, passant per Santa Llúcia 
Pel camí, el visitant trobarà espais tan emblemàtics com l’avet del Portal de l’Àngel, la tradició del qual es recuperà ara fa uns anys, la fira de Santa Llúcia, ubicada al pla de la Catedral i que aquest any arriba a la seva 227ª edició; el carrer Avinyó, via típicament medieval que inspirà el quadre de Picasso Les senyoretes del carrer Avinyó; i el carrer Petritxol, per excel·lència el carrer de les granges i de la xocolata. Conèixer la figura i història del tió, sorprendre’s amb la il·luminació de la ciutat, i descobrir la tradició de la loteria i del caganer, una al·legoria a la fertilitat i prosperitat, són només algunes de les altres propostes contemplades al recorregut. Route: Pl. de Catalunya - Avda. Portal de l’Àngel - Pl. Nova - Sta. Llúcia Market - C. del Bisbe - pl. Sant Jaume - nativity scene - c. Call "torró" tasting  - C. Avinyó - C. Raurich - C. Boqueria - Rambla - C. del Pi - C. Petritxol - C. Portaferrissa - Rambla (Length of tour : 2 hours; In english: from Monday to Sunday at 6pm, from 30/11 to 23/12/13; In spanish: from Monday to Sunday at 6pm, from 30/11 to 23/12/13).


El Walking Tour Christmas, la durada del qual és d’aproximadament dues hores i té un preu de 10 euros (gratuït per als nens), inclou, a més, la visita del pessebre de la plaça Sant Jaume i una degustació de torró, que es du a terme a Torrons Vicens, al carrer del Call. Els productes d’aquesta empresa, fundada a Agramunt el 1775, són d’Indicació Geogràfica Protegida (IGP).  Discover these customs and traditions and many more besides; sample turrón, our Christmas confectionery par excellence, and enjoy Christmas on this guided tour.


Nauttikaa! Gaudiu_Enjoy!
MOI, MOI!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada