dimecres, 4 de desembre del 2013

una MICA de TOT... i de RES

Hyvää keskiviikkoa kaikille!
A Noruega podem trobar un estudi d'arquitectes que ha creat una molt petita cabana transportable per anar a pescar i aïllar-se de tot i de tothom. Recently established Norwegian architecture studio Gartnerfuglen have created a mobile fisherman's hut with walls of ice, where a single inhabitant can isolate themselves from modern technology.


Els arquitectes noruecs de Gartnerfuglen han dissenyat un petit refugi per a una sola persona que es monta en 30 segons. Les parets estan fetes de filferro per a gàbies de gallines, i s'han omplert amb aigua del llac que, en congelar-se, crea unes finestres de gel. Once folded open, the chicken wire-clad walls and roof of the hut are filled with lake water to create the icy windscreen.


A l'estiu, quan el gel de les finestres es fongui, els arquitectes esperen que les plantes pugin pels puntals de la cabana i cobreixin tot el filferro. When the weather gets warmer the bare chicken wire walls will serve as support for climbing plants, and form a green transportable gazebo providing fresh cool air for its occupant.


El seu nom... unavailability (indisponibilitat), la qualitat de no estar disponible quan se't necessita. It's noun... Unavailability - the quality of not being available when needed.

Totes les imatges provenen de la web dezeen_All images from dezeen

Amb una espelma, el refugi s'il·lumina com una llanterna. Lit inside with a candle, the shelter will light up like a lantern.

Nauttikaa! Gaudiu_Enjoy!
MOI, MOI!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada