dilluns, 22 de juliol del 2013

AHIR vaig anar a...

AHIR vaig anar... bé, divendres vaig anar a... l'inauguració del Festival de Música de Torroella de Montgrí.
On Friday july, 19th, we were at the premiere of Festival de Música de Torroella de Montgrí.


Divendres passat, dia 19 de juliol de 2013, es va inaugurar el 33è Festival de Torroella de Montgrí. I, amb ell, la culminació, des de fa anys, d'una sèrie d'estires i arronses amb les administracions per dotar-lo d'un nou espai per a la seva cel·lebració on l'acústica enaltís, encara més, la qualitat dels concerts que s'hi duran a terme fins al 27 d'agost... l'Espai Ter.


De totes maners, l'església gòtica de Sant Genís no deixarà del tot de ser escenari del Festival, on s'hi duran a terme els concerts del 26 de juliol (Cor Staats-und Domchor Berlin) i del 16 d'agost (Nuevo Sarao). A més, s'incorpora l'Estartit com a escenàri en la secció Off Estartit.


El concert inaugural de l'edició d'enguany del Festival va anar a càrrec de la seva orquestra oficial, Acadèmia 1750, i de la soprano Núria Rial i el contratenor Xavier Sabata, que, sota el títol L'Incauto Amante, van interpretar obres centrades en les penes i joies d'amor en el món de l'òpera del Barroc, de la mà, sobretot, de Vivaldi i Händel.
The opening concert of this year's Festival was held by its official orchestra, Academy 1750, soprano Nuria Rial and countertenor Xavier Sabata, under the title L'Amante Incauto. They interpreted works focused just in love and sorrow in the world of Baroque opera, mainly from Vivaldi and Händel.



Nauttikaa! Gaudiu_Enjoy!
MOI, MOI!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada