divendres, 6 de setembre del 2013

A CASA NOSTRA hi ha...

A CASA NOSTRA hi ha... la lletra C d'un antic cartell lluminós.
At home... a vintage letter C from an old illuminated sign.


Aquest és el seu aspecte actual... un cop neta d'excrements de colom i de contaminació urbana. Es tracta de la lletra C de l'antic cartell lluminós que hi havia a la façana principal de, l'anteriorment dita, COM Ràdio (avui La Xarxa). This is how it looks today... once cleaned from pigeon (*) and urban pollution. This is the letter C from the old sign that brighted at the facade of the radio building previously called COM Radio (now La Xarxa).

src El País
La lletra és de color vermell. L'estructura és d'alumini pintat de vermell i la tapa és de plexiglás també vermell. El seu estat de conservació actual, un cop neta, és molt bó, i encara conseva part del cablejat i els fluorescents interiors per a la seva il·luminació. És força grossa, doncs medeix, aproximadament, uns 130cm d'ample i 180cm d'alt i 40cm de fons. No té encara una localització escollida. The structure is made of aluminum and painted red. Plexiglass parts are also red. His current condition, once cleaned, is very good, and even has inside all its lighting stuff. It's pretty big, because measures about 130cm wide and 180cm high.

src arqhys
L'ús de lletres de tot tipus, de colors, formes, mides i materials variats, es va posar de moda en la decoració ja fa un parell d'anys, quan van ressorgir amb força els brocanters i els mercats de segona mà i de les puces i l'estètica vintage i industrial (cosa que a Finlàndia mai ha perdut vigència, i es molt habitual que tothom hi vagi i hi compri coses), on hi venien cartells i lletres (i números) dels noms d'antics locals i empreses (també hi ha qui ha aprofitat el fenomen i n'ha creat de noves envellides... però no és el mateix). D'aquesta manera reben una segona oportunitat, soles o barrejades amb d'altres de diferents, per a composar, potser, d'altres noms o, simplement, ser elles mateixes en un racó o altre de les nostres cases. Sign letters of all kinds, colors, shapes, sizes and materials got a second chance, alone or mixed with others, to compose perhaps other names or simply being themselves in a corner or another of our homes, when, in Spain, vintage and industrial things became fashionable stuff for homes a couple years ago.

src recomiendo!
Nauttikaa! Gaudiu_Enjoy!
MOI, MOI!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada