divendres, 20 de setembre del 2013

HÈLSINKI

Hyvää perjantaita kaikille!
Avui és divendres... i hem decidit anar de viatge... amb el tren nocturn que va d'Hèlsinki cap a Rovaniemi. I ho farem de la mà de dos simpàtics nens finlandesos... a ritme de Rap! 
Així començava el post de l'1 de febrer de 2013 (on hi trobareu la lletra en finès i en català), quan molts de vosaltres encara no ens coneixieu. Aquest parell ens agraden molt, i per això els volem tornar a compartir amb tots vosaltres! We like these two very young singers very much, so we would like to share this funny video with all of you! It's a trip on board of the very known night train to Rovaniemi!
Ella ja Aleksi és un duo finlandès de rap format per dos nens de quatre anys i creat l'any 2004 per Markus Koskinen (Teleks) i Sampo Haapaniemi (Egotrippi). El primer disc que va sortir, Lenni Lokinpoikanen (Lenni, la petita gavina) va ser disc de platí amb 30000 còpies venudes, i durant quatre setmanes es va mantenir en el top four. El darrer àlbum va sortir l'any 2005. Els temes que tracten les cançons són les relacions humanes, la família i tot allò que envolta les persones. 
Ella ja Aleksi is a Finnish duo consisting of two children. The project was founded in 2004 by Markus Koskinen (Teleks) and Sampo Haapaniemi (Egotrippi). It released an album named Lenni Lokinpoikanen (Lenni the Baby Seagull) which went platinum (30,000 sold copies) and stayed on the top four of the Finnish charts for four weeks. The latest album is Kolme muskettisopulia (The three musketeer lemmings) 2005. The band’s lyrics are about human relations, family, and close surroundings. 

src last.fm
Pitäkää hauskaa! Divertiu-vos_Have fun!
MOI, MOI ja ihanaa viikonloppua!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada