dilluns, 2 de setembre del 2013

...sense títol

Hyvää päivää kaikille!
El blog arrenca motors després d'unes (creiem) merescudes vacances, que només hem interromput per explicar-vos com va anar el nostre viatge d'estiu a Tampere (Finlàndia)! 

Tampere des de NaköTorni_Tampere from NaköTorni
Però, com tot motor que desperta novament d'un període de descans, progressivament anirà recuperant el seu ritme. Per això... avui només una frase que hem extret d'un dels blogs que seguim habitualment... prou contundent... tot i que, per a la majoria, avui hagin acabat les vacances d'estiu. Però és un bon consell per a la vida... per a sempre... viatja arreu del món, viu en d'altres ciutats i viu altres ciutats, i, sobretot, empapat de tantes cultures com puguis i et trobis pel camí!
Our blog engine runs again after a few deserved holidays, that we only stopped to tell you about our summer trip to Tampere (Finland)! Today our blog would like to express a single simple idea  from one of the blogs we regularly follow... a good advice for life ... and forever ... Travel the world, live in other cities and learn as many cultures as you can and find on your way!



D'altra banda, avui s'acaba el període per votar als Premis Blogs Catalunya 2013 als millors blogs amateurs i professionals escrits en català... de qualsevol tema. Ja sabeu que nosaltres hi hem volgut participar... i que tan sovint us hem parlat de Finlàndia (tot i que també d'altres indrets del món i de la nostra pròpia terra) som a l'apartat de turisme i viatges. No és una votació directa, sinó que heu de fer un petit registre a la web del stic, però no requereix més de cinc minutets! A la primera pàgina d'aquesta web hi trobareu les instruccions. Així que... si encara no ho heu fet... a què espereu!


Nauttikaa! Gaudiu_Enjoy!
MOI, MOI!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada