dimecres, 5 de febrer del 2014

BARCELONA

Hyvää keskiviikkoa (dimecres_wednesday) kaikille!
El Museu del Disseny de Barcelona començarà a funcionar el mes de desembre, un cop finalitzat el gruix del trasllat de les més de 70 mil peces de la seva col·lecció. Només dues-mil, però, podran ser contemplades habitualment pel públic. 


El nou espai aposta per redimensionar i mostrar en millors condiciona les seves col·leccions convertint-se en un punt neuràlgic on el disseny tindrà la seva màxima expressió. The Design Museum of Barcelona will open its doors in December, once more than 70 thousand pieces of its collection move to its new location. Only two thousand are going to be usually shown to the public. 


El Museu del Disseny de Barcelona neix fruit de la integració de les col·leccions de tres museus, el de les Arts Decoratives, el de la Ceràmica i el Tèxtil i d'Indumentària, a més del Gabinet de les Arts Gràfiques. El museu es troba ubicat a l'edifici del Disseny Hub Barcelona, a la Plaça de les Glòries Catalanes, i comparteix la seu amb la del Foment de les Arts i del Disseny, el FAD, i el Barcelona Centre del Disseny, dues institucions pioneres en la promoció i el desenvolupament del disseny a Catalunya. The Design Museum of Barcelona is the result of integrating the collections of three museums, the Decorative Arts museumCeramics museumTextiles and Clothing museum and the Graphic Arts Department.


Actualment ja han arribat a l'edifici uns 3 mil dels 70 mil objectes, que són sotmesos a tota mena de controls per garantir el seu bon estat de conservació i, si cal, posterior exhibició. The museum is located in the building of the Design Hub Barcelona, ​​in Plaza de las Glories Catalanes, and will share it with Promotion of Arts and Design, FAD, and the Barcelona Design Centre, two pioneering institutions in promoting and developing design in Catalonia.

Nauttikaa! Gaudiu_Enjoy!
MOI, MOI!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada