dimarts, 11 de febrer del 2014

...sense títol

Hyvää tiistaita (dimarts_tuesdaykaikille!
Avui volem presentar-vos un blog de tendències en la decoració de taules, i que vam descobrir no fa gaire... Klase & Salero! We would like to present you a new blog with lots of inspiration on laying tables with charm and elegance... Klase & Salero!


Taules en el sentit ampli de la paraula... les taules que preparem per als nostres convidats a una cel·lebració i que volem que gaudeixin tant com de l'àpat! Taules molt professionals... i d'altres més casuals o amateurs. En definitiva... l'art de parar bé la taula.
A nosaltres ens grada... i per això també hi vam voler participar amb una de les nostres... creacions. La taula que vam parar per al sopar de la Vigília de Nadal. Inside, you may also find a picture of our Christmas Night table.

src Klase & Salero
Sempre va bé una mica d'inspiració... no sé sap mai! Potser, de cop i volta, se't presenta l'ocasió de preparar un gran sopar... o un gran dinar... o un gran bufet... o un gran... It's good to have  little help to get some inspiration... You never know... Perhaps, suddenly, you have to prepare a great dinner ... or a great meal ... or a great buffet ... or a great ...

Nauttikaa! Gaudiu_Enjoy!
MOI, MOI!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada