dimecres, 20 de juny del 2012

AHIR vaig anar a...

AHIR vaig anar a... la festa de presentació de les Nits Màgiques de la Casa Batlló, òbviament... a la Casa Batlló, a Barcelona.


Si fa uns dies us parlàvem de la Pedrera Secreta, avui us proposem una altra activitat que també aposta per les visites dels locals, dels que vivim, i patim, la nostra ciutat, Barcelona, plena de turistes, sobretot a aquestes alçades de l'any.



Si ja dèiem que, per a nosaltres, visitar aquests monuments que veiem cada dia quan duem a terme les nostres rutines, se'ns pot fer una muntanya, amb les Nits Màgiques de la Casa Batlló tenim l'oportunitat de fer-ho sense que la gentada, ni les temperatures, ens ho impedeixin. Nosaltres mateixos, era la primera vegada que la visitàvem (fóra d'alguna altra festa a les cotxeres i carboneres).



Una visita més pausada i agradable, a unes hores ja més trànquil·les i fresques, d'aquest monument arquitectònic tan especial, que tot just cel·lebra els 10anys d'obertura al públic, entre actuacions musicals en viu (com la de Devian Lynx ahir), copa de cava o cervesa, a més d'una exclusiva carta de còctels premium, des de la planta Noble fins a la terrassa posterior on us podreu relaxar en el mobiliari d'estiu que hi han preparat.



Ahir, per celebrar-ho, a més, les principals empreses de càtering de la ciutat, Semon, Vilaplana, Paradis, Mercès, Sarabandis, Esther Conde, Arts Catering, ArtenBuff, entre d'altres, ens van preparar unes quantes de les seves exquisiteses.


...I tot això... des del 22 de juny fins al 23 de setembre, per poder passar millor les calors de la ciutat, a partir de les 21 hores, de dimarts a diumenge. Trobareu més informació a l'enllaç de les Nits Màgiques de la Casa Batlló.

MOI, MOI!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada