divendres, 14 de juny del 2013

AHIR vaig anar a...

AHIR vaig anar a... la inauguració de la nova seu mundial de la marca catalana de roba Desigual al costat de l'hotel Vela de la Barceloneta, i a la inauguració de la nova temporada d'estiu de la Terrassa de l'Hotel Claris de Barcelona. Yesterday morning we were at the opening of the new building of Catalan clothes firm Desigual, and at night at the seasonal opening party of the Hotel Claris 5* Grand Luxe Barcelona Summer Terrace with personalities from the world of politics, culture and Catalan society.

Él nou edifici de Desigual, que permetrà crear 200 llocs de feina, és un dels dos més llargs de Barcelona, en dura competència amb l'Illa Diagonal, i té uns 24 mil metres quadrats. 

src La Vanguardia
Amb unes espectaculars vistes a la platja de la Barceloneta i a tota la façana litoral per un costat, i al Port i a la ciutat per l'altre, l'edifici destaca pel seu elevat nivell de comfort amb espais molt amplis i molt càlids i per la seva eficiència energètica. A més disposa d'un espectacular restaurant només pels seus treballadors.


Un happímetro a l'entrada de l'edifici permet saber cada dia quin és el nivell de felicitat del personal!


A la inauguració hi van assistir el president de la Generalitat, Artur Mas, l'alcalde de la capital catalana, Xavier Trias, i el president de la companyia, Thomas Meyer, que va crear l'empresa fa 29 anys al costat del seu germà Christian. El director general, Manel Jadraque, va destacar que, tot i la crisi econòmica, continuen creixent i venent més a Catalunya i a Espanya, gràcies, sobretot, al fet que Barcelona sigui ja una de les 10 millors ciutats del món per anar de compres.

src Govern.cat
Desigual és una empresa productora de roba amb seu a Catalunya que compta amb més de 350 botigues repartides per més de 100 països de tot el món i que factura més de 700 milions d'euros a l'any. Per fer front a aquest creixement ha apostat pel canvi de seu central i per la construcció d'una nova plataforma de distribució a Viladecans, al Baix Llobregat, al costat de l'actual, ubicada a Gavà.

Si al matí la calor apretava de valent a les platges de Barcelona, al vespre, la climatologia es calmava una mica per permetre'ns gaudir d'una molt bona nit, amb molta companyia, al capdamunt de l'Hotel Claris, i inaugurar la temporada d'estiu de la seva Terrassa


L'estiu ja és oficial? L'alcalde de la ciutat Trias, Felip Puig, Alícia Sánchez Camacho, Jordi Hereu, Carlos Latre, Purificación García, Jordi Rabat, Ildefonso Falcones, i molts més, es passejaven enimg de tantíssima gent per gaudir de les delicateses del càtering fluorescent que vam poder degustar.


Nauttikaa! Ja... hyvää kesää... doncs (bon estiu)!
MOI, MOI!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada