dimecres, 9 d’octubre del 2013

AHIR vaig anar a...

AHIR vaig anar a... veure Seguiriya, Tres, Après Toi i Bolero, espectacle de dansa de Víctor Ullate i la seva companyia al Teatre Victòria de Barcelona.
Yesterday I went to see the spectacle 'Seguiriya, Tres, Après Toi and Bolero' of Victor Ullate Ballet at Teatre Victòria in Barcelona. Victor Ullate Ballet is in Barcelona until october 13th with this innovative dance show in which four different stories are told. 'Bolero, Seguriya, Three, Après toi'  meant a perfect mix between contemporary ballet and the music of Maurice Ravel, Beethoven and flamenco roots.


En aquest espectacle el ballarí i coreògraf Víctor Ullate presenta quatre obres ben diferents que uneixen dansa clàssica contemporània, i la música de Ravel, Beethoven i el flamenc.

src Teatre Victòria   ©Jesús Vallinas
Seguiriya, és, però, per a mi, la coreografia més espactacular de totes... la conjunció de la música flamenca, o els sons hispànics de cultures llunyanes units als ritmes electrònics més actuals, amb l'exaltació de la força de cada un dels ballarins, en solitari o en conjunt, fan que tota la companyia conformi un espiral de talent i gràcia amb un clímax ple de forma, llum i colors molt determinats.

src Teatre Victòria
L'altre escena en què tota la companyia es permet el luxe de brillar és Bolero, inspirada en la peça musical de Maurice Ravel i ambientada en els cabarets dels anys '20, i on la dicotomia home-dona n'és l'eix principal.


Teniu temps de gaudir d'aquest espectacle de dansa clàssica contemporània fins al 13 d'octubre.


Nauttikaa! Gaudiu_Enjoy!
MOI, MOI!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada