dijous, 10 d’octubre del 2013

una MICA de TOT... i de RES

Hyvää päivää kaikille!
No falta gaire per a Halloween, el 31 d'octubre, quan se cel·lebra la nit dels morts, i el dia de Tots Sants. Degut a la colonització culturals dels Estats Units, aquesta festa s'ha anat extenent per la resta del món, i amb ella alguns dels jocs infantils que els immigrants irlandesos hi van dur. In a few days, it's gonna be Halloween! So it's time to decorate homes with frightening stuff!

src irish genealogy toolkit
Jo prefereixo els panellets i les castanyes, però... Si algú vol passar una bona estona amb els seus petits tot fent activitats (educadores i divertides... i barates), per a després decorar una mica aquests dies de Halloween, aquí en teniu una... menys llefiscosa que buidar carabasses per a dibuixar-hi cares terrorífiques i posar-hi espelmes. 

src proyectos beta
Quan aneu al lavabo, o sigueu a la cuina, i s'acabi el paper, guardeu els tubs de cartó. Gather up some toilet paper tubes, paper towel tubes, or wrapping paper tubes.

src apartment therapy (Katie Steuernagle)
Talleu-los a diversos nivells, i doblegue-ne les puntes... així... Cut various lenghts straight across the top and fold the edges down... like this...

src apartment therapy (Katie Steuernagle)
Ara, ja hi podeu dibuixar gats, ratpenats, monstres, mussols, ... tot allò que la vostra imaginació us permeti! Cats, bats, monsters, owls, ... anything from your imagination...!

src apartment therapy (Katie Steuernagle)
src apartment therapy (Katie Steuernagle)
Nauttikaa! Gaudiu_Enjoy!
MOI, MOI!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada