dimarts, 29 d’octubre del 2013

BARCELONA

Hyvää päivää kaikille!
Barcelona podria convertir-se aquest 2014 en ciutat meravella. I és que la capital catalana és una de les 28 finalistas, de 1200 candidates presentades d'arreu del món.

La ciutat meravella és una iniciativa de la fundació suïssa New 7 Wonders, i vol reconèixer les metròpolis més representatives de les fites i aspiracions de la civilització urbana global, així com fomentar el debat sobre com aquests nuclis de població han de responder els reptes presents i futurs. El fundador de New 7 Wonders, Bernard Weber, ha declarat que l'elecció reflecteix la diversitat de la societat urbana, en un moment històric en que més de la meitat de la població mundial viu en ciutats.
New 7 Wonders Cities is the third global vote organized by New 7 Wonders foundation. New7Wonders Cities will be a forum for discussing everything from urban planning to metropolitan governance, from tourism to architecture", said Bernard Weber, Founder-President of New7Wonders, launching the campaign in 2012.


Les 28 ciutats que han passat a la fase finalista són, a més de Barcelona... The 28 Official Finalists in the New7Wonders Cities campaign are... La Paz (Bolívia), Quito (Equador), l'Havana (Cuba), Ciutat de Mèxic (Mèxic), Mendoza (Argentina), Atenes (Grècia), Bangkok (Tailàndia), Beirut (Líban), Casablanca (MArroc), Chicago (Estats Units), Doha (Qatar), Durban (Sud-Àfrica), Ho Chi Minh (Vietnam), Istanbul (Turquia), Kuala Lumpur (Malàisia), Kyoto (Japó), Londres (Regne Unit)), Bombai (Índia), Perth (Austràlia), Phnom Penh (Cambodja), Praga (República Txeca), Reykjavik (Islàndia), Sant Petersburg (Rússia), Seül (Corea del Sud), Shenzhen (XIna), Vancouver (Canadà) i Vigan (Filipines). Les 7 ciutats meravella es coneixeran al 7 de desembre de 2014. Ja es pot votar les ciutats candidates a la web de la Fundació. Everyone can already vote for candidates!



MOI, MOI!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada