dijous, 12 d’abril del 2012

AHIR vaig anar a...

AHIR vaig anar a... la presentació del portal de reserves "eltenedor.es, te guía" ara per Barcelona, al restaurant 1881 per Sagardi del Museu d'Història de Catalunya.


eltenedor.es és un servei de reserves online de restaurants en temps real, present a Espanya i a França, on va començar. Fins ara ja ha gestionat més de 8 mil·lions de reserves, i ofereix la possibilitat de trobar un restaurant en funció del tipus de cuina, l'ambient, la zona, el preu i reservar-lo en temps real online des de la web, l'iPhone o Android. El ventall inclou més de 5000 restaurants de tota Espanya i hi ha descomptes de fins al 50% del preu de la carta.


Del 13 al 22 d'abril, eltenedor.es te guía per Barcelona et permetrà reservar taula a meitat de preu a més de 100 restaurants de qualitat. Per poder fer-ho, només cal fer una reserva a www.eltenedor.es o www.eltenedor.es/eventos/eltenedorteguia, de manera ràpida, senzilla i gratuita, sense prepagaments ni targetes de crèdit.


Aquesta selecció de restaurants es divideix en cinc rutes segons el tipus de cuina. Mediterrània, internacional, tradicional, moderna i del nord.


MOI, MOI!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada