dijous, 26 d’abril del 2012

AVUI m'agrada...

AVUI m'agrada... un TETRIS gegant a l'edifici Green del campus del MIT de Chicago.

La nit del divendres 20 d'abril, un dels costats de la Cecil i Ida Green Building (Edifici 54) es va transformar en un llenç gegant de videojocs, amb alumnes i exalumnes que lluiten entre si en un joc multicolor de TETRIS.
Aquesta idea sembla que ja fa vint anys que es volia dur a terme, doncs els MIT Hackers ja havien vist aquesta prova com el Greal dels hacks que duen a terme cada any, ja que l'estructura en xarxa de les finestres de l'edifici ho demanava a crits.

via MIT hacked tetras on the green building
Photo: Erik Nygren '92, MNG '98
Els jugadors controlaven el moviment dels blocs des d'una consola situada al davant de l'edifici. Cada jugada s'iniciava amb la paraula TETRIS desplaçant-se per tot l'edifici. Si un jugador avançava al segon nivell, els colors dels blocs enpal·lidien, i així es feia més difícil de reconèixer la seva forma. Al tercer nivell, els colors dels blocs anaven canviant durant el joc. Al final, amb la derrota, els blocs s'estavellaven a la part baixa de l'edifici.

via MIT hacked tetras on the green building
Photo: Erik Nygren '92, MNG '98
No és la primera vegada que s'intenta un TETRIS arquitectònic, però sí fer-ho amb les figures que es van encaixant de colors, com en el joc original d'Alexey Pajitnov, i que van caient per les finestres de l'edifici.



Recordeu el TETRIS, oi? Hi estàvem hores i hores!


Mireu aquest altre TETRIS.



MOI, MOI!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada