dilluns, 23 d’abril del 2012

AHIR vaig anar a...

AHIR vaig anar a... la festa del CONTINUARÀ a l'hotel Casa Fuster de Barcelona.


El programa de televisió de La2, a la desconnexió per Catalunya, CONTINUARÀ, celebra cada any, el dia abans de Sant Jordi, la seva festa dels Premis Dolços, enguany ja a la 16a edició.


El programa reuneix a tots els seus col·laboradors, i premia alguns dels representants de les arts, les lletres i de les tendències que més han destacta durant aquest any. Els premiats d'aquest any amb el premi "xocolata" (una C de xocolata dissenyada pel  campió del món de pastisseria 2011 Josep Maria Rodriguez Guerola, que, per cert, us recomando que visiteu la seva pastisseria, La Pastisseria, al carrer Aragó prop de la plaça Letamendi) van ser en Ferran Adrià, Enric Ruíz-Geli, Maika Makovski, Cristina Blanco, Elena Serra i Oriol Sala-Patau, Josep Maria Pou, Javier Mariscal, santiago Posteguillo, Javier de las Muelas, Nani Marquina, Kike Maíllo i Clàudia Vega, la Fundació Miró, Sol Picó, Cervezas Moritz, Gabi Martinez i Salvadur Sunyer. Tots ells han d'anar a recollir el premi... perquè si no apareixen, el premi tampoc apareix, i es dóna a algú altre.

..., piu, piu, piu, piu, piu, piu, ...

Si voleu fer una festa, tingueu per segur que a la terrassa del Casa Fuster sempre tindrà l'èxit esperat... i assegurat... tot i que el dia, com ahir a la tarda, no acabi d'acompanyar del tot. Però si teniu la sort que us faci bon temps, i no massa calor... uau! Hi hem estat en unes quantes festes i... us ho confirmem del tot!


Les vistes són espectaculars... per totes bandes!

MOI, MOI!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada