dimarts, 10 d’abril del 2012

A CASA NOSTRA hi ha...

L'objecte d'avui és el canelobre-mecano dissenyat per Caesar Stoffi i Fritz Nagel cap a finals dels anys '60 del segle passat per a la casa alemena BMF (Bayerische Metall Fabrik).

Aquests primers que veieu a les imatges són un conjunt de quatre (i un plat per a una espelma més grossa) que vam regalar a la meva mare (els vénen en peces individuals)...


Aquí el veieu ja en el seu lloc definitiu, i com ha quedat amb les espelmes col·locades (que han de tenir una mida de gruix especial).


Les següents imatges corresponen al que tenim nosaltres a la casa de la ciutat, dels mateixos dissenyadors i de la mateixa època, però amb una forma diferent. Es tracta d'un model més proper a la que, en disseny, s'anomena era atòmica (per l'ús de les boles, com en els penjarobes del matrimoni Charles i Ray Eames de 1953, o l'Atomium per a l'Exposició Universal de Brussel·les de 1958)...


...i en la seva situació definitiva.


A internet (eBay, etsy, o d'altres botigues especialitzades en el que s'anomena midcentury modern) trobareu tantes peces com volgueu... i podreu arribar a crear estructures infinites tan espectaculars com aquestes.

vía nuevo estilo
via anitta behrendt

MOI, MOI!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada