dimecres, 9 de maig del 2012

AHIR vaig anar a...


AHIR vaig anar a... veure SOAP The Show al Teatre Poliorama de Barcelona.



Però abans... momento dulce... aquesta és la Pastisseria Hofmann del carrer Flassaders de Barcelona, al Born. L'altre dia us en parlàvem... i avui us portem unes imatges... del local i del croissant plè de maduixa (el de mascarpone que us comentàvem és molt similar d'aspecte).


Ara tornem al Poliorama.


Ja ho hem vist altres vegades amb Mayumana, Stomp i d'altres espectacles similars, o, fins i tot jugant en una altra lliga, Cirque du Soleil (del que en pertanyien alguns dels artistes de SOAP), un cabaret a mig camí entre el circ contemporani i el teatre de varietats. Però aquesta vegada, la barreja del circ dels acròbates, malabaristes i trapezistes, els clowns, la dança contemporània i l'òpera, es duu a terme enmig de bombolles (soap) de fet... enmig de banyeres plenes d'aigua, on la força i la destresa dels artistes es fusiona amb la sensualitat i l'erotisme dels cossos a l'hora del momento banyo.
A part de l'espectacular número de l'equilibrista argentí Fernando Dubka, m'agradaria destacar especialment el paper de la clown al llarg de tot l'espectacle, entranyable i picantó alhora.




MOI, MOI!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada