dilluns, 21 de maig del 2012

...sense títol

Hyvää päivää i bon dilluns!

Mireu aquests núvols... amenaçaven unes bones tormentes a la casa de la muntanya!


Però... per sort... desprès de la tormenta ve la calma... o era a l'inversa?


Quin cap de setmana de llamps i trons i pedragada!

MOI, MOI!

3 comentaris:

  1. Això és un blog elegant. Molt bon gust! Felicitats! No n'he sentit parlar abans. El meu amic Ferran li ha d'haver donat informació en mi? Mai no aprendré el català. He provat més de 4 anys ara:) Pensava que em podria assabentar com una nena, trobant blogs, amigues per parlar amb mi en Skype, llegir altres blogs.. Sóc tant vella, 64 anys! M'assabento de pressa i m'oblido de pressa. Després dues setmanes viu a una altra adreça. I will move to another apartment. Em preocupo del canvi de l'ordinador:D
    Keep up the good work!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moi!
      Moltes gràcies!
      Fa molt poc... un parell de mesos... que som a la blogosfera.
      Pel que fa al català... quan no vius al lloc de l'idioma que vols aprendre tot és més complicat i lent... de totes maneres, l'escrius molt bé!
      Nosaltres fa dos anys que estudiem el finès... i ens costa tant! Però ens fa molta il·lusió saber-ne cada dia una mica més (algún día, esperem no només entendrer algunes coses pel carrer, sinó poder tenir una petita conversa i tot!).
      Sempre que vulguis dir qualsevol cosa al blog, o proposar-nos que parlem d'aguna cosa concreta d'aquí Catalunya o, millor encara, si ens parles de Finlàndia, estaràs més que benvinguda a fer-ho i nosaltres encantats de publicar-ho!
      Kiitos Paljon!

      Elimina