dilluns, 14 de maig del 2012

AHIR vaig anar a...

AHIR vaig anar a... (de fet el divendres vaig anar a...) veure l'obra de teatre Imatges Gelades, a la Sala Beckett de Barcelona.



En un anterior post ja us vam parlar de l'estrena de l'obra de teatre Imatges Gelades, de l'autor finlandès Kristian Smeds, i dirigida per Alícia Gorina. 



Ara podem dir que l'hem vista, i és molt interessant; la posada en escena i els actors... sublims (Anna Alarcón, Pepo Blasco, Mireia Gubianas, Sergi Misas i Maria Pau Pigem).


via Sala Beckett
És una obra contundent, dura, i punyent, que s'endinsa en el sempre difícil panorama de les relacions familiars, i la repercussió d'aquestes en el nostre comportament amb la resta de la societat. Es tracta d'observar com el determinisme, imposat gairebé en el nostre adn al néixer, marca les vides dels membres d'una família d'una manera tan profunda que ningú no en pot escapar, per molts esforços que s'hi dediquin a intentar-ho. Aleshores, ens queda només deixar-nos portar per un destí fatal? Tot està previst des del primer moment, i l'energia malgastada ens retorna a l'origen.


via Sala Beckett
via Sala Beckett
via Sala Beckett
No us desvetllarem tots els secrets de l'obra perquè estaria bé que anéssiu a veure-la... si més no, veurieu altres maneres de ser, i de fer, també la dels finlandesos, tot i que el tema de la família i la seva problemàtica és una qüestió definitivament universal. 
És en català... no us preocupeu doncs de l'idioma (per si pensàveu que seria en finès). Seran a la Sala Beckett només fins al 20 de maig.


MOI, MOI!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada