dilluns, 22 de setembre de 2014

BARCELONA

Hyvää maanantaita (monday_dilluns) kaikille!
Barcelona is already fully living La Festa Major de La Mercè'14, which began on September 15 and officially on Friday 19 September with the opening speech at the City Council, and untill the next 24th, when the Pirosmusical will officially conclude the celebrations of La Mercè'14. _Barcelona ja viu de ple les seves festes... La Mercè'14, que va començar el passat 15 de setembre i, oficialment, el passat divendres 19 de setembre amb el pregó a l'Ajuntament de Barcelona, i fins al proper 24, amb el Piromusical de la Mercè que clausurarà oficialment els actes del Tricentenari BCN, i les mateixes festes de La Mercè'14. 


As part of the celebrations of La Mercè'14, in the Parc de la Ciutadella, from 19 to 24 September, for the first time in Barcelona, has been installed 'Van Van, Gastronomad Market'. 22 vehicles (caravans, vans and a small truck) with chefs from 10 different countries take to the street food with an offer based on proximity, quality, healthy cooking and products 'Km0'. _Dins del marc de les festes de La Mercè'14, al Parc de la Ciutadella, des del 19 fins al 24 de setembre, per primera vegada a la ciutat de Barcelona, s'hi ha instal·lat el Van Van, Mercat Gastronòmada... 22 vehicles (caravanes, furgonetes i algun petit camió) amb cuiners de 10 nacionalitats diferents porten a peu de carrer una oferta de menjar basada en la proximitat i la qualitat apostant per la cuina saludable i el producte de Km0.


The vehicles are equipped with kitchens that run autonomously. Unique cuisine, diverse, healthy, with quality and affordable prices, such as international movements do like Food Truck (from the United States) and Hawker Centres (from South Asia) at reasonable prices (around € 5)... gourmet sandwiches, nuggets, padthaï, tacos, maki, sushi, ceviche, icecreams, dimsum, burgers, curry, sausage, Piadina, handmade pasta, pastrami, crepes, pizzas, burritos, rice, ... _Els vehicles estan equipats amb cuines que funcionen de manera autònoma, i que presenten una oferta gastronòmica singular, diversa, saludable, de qualitat i a preus assequibles, tal i com ja fan moviments internacionals que reivindiquen l'street food de qualitat com el Truck Food (originari dels Estats Units) i els Hawker Centres (originals del sudes asiàtic) a preus assequibles (al voltant dels 5€)... entrepans gourmet, croquetes, padthaï, tacos, makis, sushi, ceviche, gelats, dimsum, hamburgueses, curries, butifarres, piadines, pasta artesana, pastrami, crepes, pizzes, burritos, arrossos, ...


Most vehicles are vans, caravans and small trucks from the 60's and the 70's, restored with a vintage aesthetic. _La majoria dels vehicles són furgonetes, caravanes i petits camions dels anys 60 i 70, restaurats, amb una estètica totalment vintage.


'Street food' is actually a cultural, healthy and green, with quality, geolocal, urban, innovative, complementary collective, dynamic, affordable and popular. Aquí we already talk about another form of street food in Finland... the 'Restaurant Day'. Do you remember? _L'street food és, en definitiva, una proposta cultural, saludable i de qualitat, verda, geolocal, de ciutat, innovadora, complementària, col·lectiva, dinamitzadora i assequible i popular. Aquí ja us vam parlar d'una forma d'street food a Finlàndia... el Restaurant Day. Us enrecordeu?


All images src La Costa

Nauttikaa! Enjoy_gaudiu!
MOI, MOI!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada