dimecres, 14 de març del 2012

per on comencem


Hola a tothom!

Bé... de fet hauríem de dir MOI, ja que el nom del blog és BARCELONA-HELSINKI-BARCELONA, i MOI vol dir hola en finès.

Què és el finès. Doncs el finès és...

finès -esa
1 adj Relatiu o pertanyent als finesos o a llur llengua.
2 m i f ETNOL Individu d'un poble estès per Finlàndia, Livònia i altres països del nord d'Europa.
3 m LING 1 Llengua finoúrgica del grup baltofinès, anomenada suomi pels seus parlants, els finesos. 2 Baltofinès.

tatatí i tatatà... tot molt correcte, molt... com ho diríem... filològic. Però el veritable motiu pel que sabem tot això és perquè som estudiants de segon curs de finès a l'escola d'idiomes del Centre Escandinau de Barcelona. I per què? Ja us ho anirem explicant de mica en mica.

Comencem, doncs, aquesta aventura bloguera, amb no gaire pompa; però ja ho anirem trobant. Potser canviarem tot sovint de discurs, però suposem que és normal quan engegues un nou projecte i encara no saps molt bé cap a on anirà tot plegat. Paciència, doncs... que és la mare de la ciència!

Vols afegir-hi, tu, Jordi, alguna cosa més? Per cert... abans que aquest contesti, potser que també em presenti jo:Minun nimeni on Marc, olen kolmekymmentäneljä vuotta, ja asun Barcelonassa! Apa! Ja us ho deixat anar! De fet, si...

Calla una mica! No pares! Quina cotorra, tu!

ValevaleCarai... com està el pati, tu!

Doncs... digues alguna cosa de mi perquè ara no tinc temps de posar-me a escriure res. Comença l'informatiu, i vaig una mica liat.

Tanta comèdia... Ell és en Jordi, té un número indeterminat d'anys (ja us els dirà ell, si vol) i viu també a Barcelona. De fet, estem casats i tot! Ja veus! De tant en tant, suposo que també hi ficarà cullerada i... ja el sentireu.

Helsinki és, aquest any 2012, capital mundial del disseny. I ens agrada el disseny. I ens agrada l'interiorisme, i l'art, i l'arquitectura, i la música, i el teatre, i el cine, i els viatges, i... una MICA de TOT i una MICA de RES!


MOI, MOI!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada