dimecres, 14 de març del 2012

barcelona-hèlsinki-barcelona

Veieu! Ja us ho deiem! Hi haurà una mica de tot!
Are en Jordi em passa aquesta notícia, que us reprodueixo tal cual aquí a sota mateix. Per què? Per què hi surt la paraula LAPÒNIA... i ja és suficient!



UGT de Catalunya - Vaga General - 29 de març de 2012

A LA SECCIÓ D'ECONOMIA
Barcelona, 14 de març de 2012
 EN AQUEST PAÍS FA
MÉS FRED QUE A LAPÒNIA
La taxa d’atur juvenil a Finlàndia és del 20,10%, per sota inclús de la UE-27 (21,40%), mentre que a Espanya arribem al 46,40%

L'Avalot - Joves de la UGT de Catalunya ha fet avui una roda de premsa al Icebarcelona per explicar que tant de bo trobessin una feina a Lapònia (regió on la CEOE suggereix que s'enviïn els aturats espanyols), ja que al nostre país fa molt més fred que no pas al nord d'Europa. Encara més per als joves.

Si agafem com a exemple Finlàndia, un dels estats als que pertany la regió lapona, trobem que la taxa d’atur dels joves fins a 25 anys és del 20,10%, per sota inclús de la mitjana de la UE27 (21,40%), mentre que a Espanya, aquesta xifra s’enfila fins al 46,40%. O la taxa d’ocupació dels joves amb titulacions superiors, que a l’Estat espanyol es troba en el 40%, mentre que a Finlàndia arriba al 86%.
A més, a Finlàndia s’acaba d’aprovar una reforma laboral amb la finalitat de protegir encara  més els treballadors i les treballadores. Mentrestant, a Espanya, s’aprova una reforma laboral que vol desregularitzar totalment el mercat laboral, i que agreujarà la dramàtica situació que viuen els i les joves a casa nostra.

I a continuació us enllacem tres fotos de la roda de premsa d’aquest matí al Icebarcelona, a -11ºC:


Ojalá jo també trobés feina... encara que fos a Lapònia... que és molt maco


via luces-del-norte-en-finlandia
I, amb tot el que estic aprenent de finès... m'ensortiria! No us en rieu d'aquest bell país... van uns quants anys, per no dir que molts, per endavant nostre. Nosaltres som... ben bé... com m'agrada dir... una república bananera! Amb tots els respectes pels plàtans, que m'agraden molt!


MOI, MOI!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada