dilluns, 27 de maig del 2013

AHIR vaig anar a...

AHIR vaig anar a... bé, hauríem de dir millor que AHIR vaig tornar d'... un cap de setmana relaxant a Alòs de Balaguer.

src Alòs de Balaguer
Alòs de Balaguer és un petit poble de 134 habitants de la comarca de La Noguera, a molts pocs quilòmetres d'Artesa de Segre. I una de les seves característiques naturals més destacades és el riu Segre que hi passa. També, el fet que l'aïllament de la zona ha permès la conservació del seu medi natural.


Ha estat un cap de setmana relaxant... de cel·lebració amb tota una bona colla de gent, però relaxat, en un entorn que desconeixiem de la geografia catalana i que SORPEN, amb lletres majúscules, per la majestuositat de l'indret. 


Ens vam allotjar en una casa rural completament autosificient en quant a generació de recursos energètics, Can Sisquet, tot just al començament del Congost del Mú
Sí... relaxats... però també amb força activitat física... senderisme, BTT, pesca, ... perquè... com es diu... mens sana, in corpore sano!


El primer dia vam anar caminant per la ribera sud del Segre, que amb tantes pluges i tanta neu, el seu cabal era considerable...El segon dia... la ribera nord, primer en BTT...


...i després, una vegada vam arribar a l'inici de la pasarel·la del Congost de Mú, a peu...


Com que no hi estem massa acostumats, vam tornar a casa baldats
Però el paratge realment s'ho val!

Nauttikaa! Gaudiu!
MOI, MOI!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada