dimecres, 8 de maig del 2013

barcelona-hèlsinki-barcelona

Hyvää aurinkoista päivää kaikille!
Sembla ser que aquesta setmana plouen les notícies de Finlàndia relacionades amb casa nostra. No fa massa hores que s'ha presentant ARCO'2014, la Fira Internacional d'Art Contemporani que se cel·lebra anualment a Madrid cap al mes de febrer. En aquesta ocasió serà del 19 al 23 de febrer de 2014, als pavellons 5 i 7 d'IFEMA.


Però... quina és la bona notícia que ens pertoca aquí esmentar? Doncs... que Finlàndia serà, en aquesta propera edició d'ARCO, el país convidat, en la secció #FocusFinland, prenent el relleu a Turquia.
S'ha encarregat la selecció de les galeries que es presentaran a ARCO'2014 al comissari de col·leccions del museu Kiasma d'Hèlsinki, Leevi Haapala, que aproparà als visitants de  la Fira la producció artística contemporània d'aquest mercat.


Però no només l'art contemporani finlandès serà present a IFEMA, sinó que els principals museus i institucions de Madrid acolliran diferents exposicions, projecte en què hi col·laborarà la fundació finlandesa Frame (fundació finlandesa que proporciona serveis i actua com un òrgan d'experts en els intercanvis internacionals relacionats amb les arts visuals) i l'embaixada de Finlàndia.

Ens ho apuntem a l'agenda!

MOI, MOI!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada