dijous, 9 de maig del 2013

HÈLSINKI

Hyvää päivää kaikille!
Tot i aquest temps grisot, humit i xafogós que tenim aquests dies, potser hi deu haver una petita onadeta de calor a Europa, perquè no només aquí han pujat les temperatures, sinó que també ho han fet a Finlàndia.

src metro
A principis de setmana va semblar que l'estiu arribava de cop, ja que les temperatures haurien arribat a la ratlla dels 20º en molts punts del sud del país. A l'aeroport d'Hèlsinki-Vantaa van arribar gairebé als 20º, però a Salo al sud-oest de Finlàndia, el termòmetre va pujar fins als 21,6º. 

src metro
Les temperatures d'ahir, doncs, van ser anormalment altes per a aquesta època de l'any, ja que són més pròpies de l'estiu finlandès. Ara bé, encara som a la primavera, i el temps és radicalment canviant. Avui sembla que venen pluges i tempestes elèctriques, i les temperatures només pujarien fins als 15º a l'àrea metropolitana d'Hèlsinki. Però... 15º no són iguals a tot arreu, ni 18º (substituiu norway per FINLAND, o SUOMI, que és el mateix)...

src facebook
Per al cap de setmana s'espera sol, però... millor no confiar-se encara! Ni aquí, ni a Finlàndia! Ja ho diu la dita... pel maig, vaig com vaig!

src Helsingin Sanomat

Nauttikaa! Gaudiu!
MOI, MOI!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada