divendres, 31 de maig del 2013

barcelona-hèlsinki-barcelona

Hyvää perjantaita kaikille!
Avui és divendres, i toca viatjar! Però aquesta vegada agafem un avió de debò! Marxem novament cap a Hèlsinki!


Estem molt contents perquè, fa uns dies, Vueling, que el 17 de maig va començar la seva nova ruta directa a Hèlsinki tres vegades per setmana, i l'Oficina de Turisme d'Hèlsinki (a la web de la qual ja fa un temps que hi ha el nostre blog com un dels blogs de referència turísitica de la ciutat), van convidar, entre d'altres mitjans, el nostre blog per a fer una estada de quatre dies a la capital finlandesa, amb el lema... It's the positive strangeness of the locals and the exoticism of the season. Feel the sea, the nature, meet the design and the atmosphere. It's summer in Helsinki! És el caràcter positiu de la gent i l'exotisme de la temporada. Sent el mar, la natura, coneix el disseny i l'ambient. Ja és estiu a Hèlsinki!
Tenim moltes ganes de poder-vos-ho explicar! Ja veurem si el temps ens acompanya... però sembla que les previsions apunten cap a l'inestabilitat típica de la primavera!

D'altra banda, els companys del blog La Catosfera Viatgera, el directori de blocs de viatges en català, ens van fer, fa un parell de dies, un molt bon reconeixement! Moltes gràcies!!!


Nauttikaa! Gaudiu!
MOI, MOI! Ja ihanaa viikonloppua!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada